Aur, argint si bronz pentru Romania!

0

România câștigat trei medalii la Campionatul Mondial Universitar de Baschet 3×3 din Serbia.

După o săptămână de competiții, selecționata FRB masculin s-a calificat în finale în urma victoriei din sfeturi împotriva Israelului cu scorul de 9-7, dar a pierdut finala cu Serbia II. Echipa medaliată cu argint este formată din Rolland Torok (CSM Oradea), Alexandru Pop (U Mobitelco BT Cluj-Napoca), Vlad Corpodean (U Mobitelco BT Cluj-Napoca) și Iosif Parlog (Dinamo).

Claudia Ene, reprezentanta Student Sport, a fost desemnată cea mai bună marcatoare în concursul de 3 puncte câștigând aurul, plus bronzul la concursul de aruncări libere.

Echipa masculină a Universității Lucian Blaga din Sibiu a încheiat pe locul 5, obținând doar două victorii din șapte. Reprezentanții Student Sport la Kragujevac au fost Văcaru Bogdan, Petcu Răzvan Daniel, Teleșpan Andrei, Diaconescu Victor și antrenorul Alexandru Hulpuș.

Ambele echipe feminine nu au trecut de sferturi. Tricolorele de la FRB Adina Stoedin (BCM Danzio Timișoara), Adelina Ștefan (SCM Craiova), Marta Fodor (Universitatea Cluj-Napoca) și Alina Chivu (CST BC Alexandria) au pierdut la un punct în meciul cu China II, scor final 14-13.

Fetele de la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București (Roxana Marinache, Mihaela Chelariu, Sabina Popa, și Claudia Ene) a pierdut cu Italia, scor 11-18.

Clasament FEMININ

Bronz China II

Argint China I

Aur Italia

Clasament MASCULIN

Bronz Serbia I

Argint România

Aur Serbia II

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează