Aur, argint si bronz pentru Romania!

0

România câștigat trei medalii la Campionatul Mondial Universitar de Baschet 3×3 din Serbia.

După o săptămână de competiții, selecționata FRB masculin s-a calificat în finale în urma victoriei din sfeturi împotriva Israelului cu scorul de 9-7, dar a pierdut finala cu Serbia II. Echipa medaliată cu argint este formată din Rolland Torok (CSM Oradea), Alexandru Pop (U Mobitelco BT Cluj-Napoca), Vlad Corpodean (U Mobitelco BT Cluj-Napoca) și Iosif Parlog (Dinamo).

Claudia Ene, reprezentanta Student Sport, a fost desemnată cea mai bună marcatoare în concursul de 3 puncte câștigând aurul, plus bronzul la concursul de aruncări libere.

Echipa masculină a Universității Lucian Blaga din Sibiu a încheiat pe locul 5, obținând doar două victorii din șapte. Reprezentanții Student Sport la Kragujevac au fost Văcaru Bogdan, Petcu Răzvan Daniel, Teleșpan Andrei, Diaconescu Victor și antrenorul Alexandru Hulpuș.

Ambele echipe feminine nu au trecut de sferturi. Tricolorele de la FRB Adina Stoedin (BCM Danzio Timișoara), Adelina Ștefan (SCM Craiova), Marta Fodor (Universitatea Cluj-Napoca) și Alina Chivu (CST BC Alexandria) au pierdut la un punct în meciul cu China II, scor final 14-13.

Fetele de la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București (Roxana Marinache, Mihaela Chelariu, Sabina Popa, și Claudia Ene) a pierdut cu Italia, scor 11-18.

Clasament FEMININ

Bronz China II

Argint China I

Aur Italia

Clasament MASCULIN

Bronz Serbia I

Argint România

Aur Serbia II

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează