Aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Informatica

0

 

Elevii romani, medaliati cu aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Informatica.
Elevii romani care au facut parte din lotul olimpic de informatica au castigat patru medalii la Olimpiada Internationala de Informatica, dintre care doua de aur. Concursul international a avut loc in perioada 8-15 august, la Plovdiv, in Bulgaria, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Cosmin Gheorghe, unul dintre elevii care anul acesta a luat medalia de aur, a participat si la olimpiada din 2007 de la Cairo, unde a primit medalia de argint. Cel de-al doilea elev care a terminat concursul cu o medalie de aur este Bogdan Cristian Tataroiu; anul trecut, el a obtinut la acelasi concurs medalia de bronz, iar in anul 2007 – medalia de argint.” 

Continuarea pe hotnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează