Aur, argint si bronz! BRAVOOO!

0

 

steaguri 2

 

Lotul olimpic de chimie al Romaniei a obtinut o medalie de aur, doua medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev”.

Medalia de aur a fost castigata de Andreea Maria Filip, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, care anul trecut a obtinut o medalie de argint la aceeasi olimpiada, anunta hotnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează