Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AUBG International English Summer Camp

0

Ți-ai dorit mereu să ai prieteni din alte țări și să afli mai multe despre cultura lor? Sau…ți-ai dorit să afli care sunt lucrurile care te pasionează cu adevărat, dar nu ai avut ocazia să le testezi?

unnamed

Acum poți să faci toate aceste lucruri și multe altele. Cum? Unde? La AUBG International English Summer Camp, între 26 Iunie- 16 Iulie, în campusul Universității Americane din Bulgaria. Această școală de vară îți oferă oportunitatea deosebită de a afla mai multe despre mediul business, despre leadership, scriere creativă și comunicare; îți oferă sesiuni de orientare în carieră, numeroase activități sportive și recreative și…amintiri pe viață!

Ți-am trezit curiozitatea? Atunci te invităm pe site-ul oficial AUBG, unde ai toate detaliile despre acest proiect pe care noi îl recomandăm cu drag: https://www.aubg.edu/camp

Advert AUBG 2

PS: Grăbește-te! Locurile sunt limitate iar înscrierile sunt deschise doar până pe data de 10 Iunie.
See you there!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.