Au mai ramas doar 9 zile de inscriere la Shakespeare School Essay Competition!

0

Au mai ramas doar 9 zile pana cand tinerii cu varste cuprinse intre 11-19 ani se pot inscrie la concursul national de creatie in limba engleza: 2012 Shakespeare School Essay Competition.

Doar cu un eseu in limba engleza se pot castiga premii, atat pentru elevi, cat si pentru profesorii coordonatori!
Participarea este gratuita!

Termenul limita pentru trimiterea eseurilor este Miercuri, 28 martie 2012, ora 00,00!

Premii pentru marii castigatori:

4 TABERE DE 2 SAPTAMANI ÎN ANGLIA

cursuri gratuite de limba englezã

– taxe de înscriere la examene internaţionale de limba englezã

– cãrţi si dictionare

– camere foto


Premii pentru profesori:
Primii 20 de profesori cu cei mai multi elevi inscrisi in concurs, vor primi cadou cursuri de training online (ELT Advantage Course)

Toti profesorii de limba engleza care vor trimite minim 15 participanti la 2012 Shakespeare School Essay Competition vor primi un „Certificate of Merit” din partea centrului nostru.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite si reprezinta o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al solidaritatii intre generatii, elevii de gimnaziu (11-14 ani) isi vor imagina cum este sa fii adult pentru o zi, iar liceeni (15-19 ani) vor avea de realizat un eseu despre conformismul si/sau nonconformismul tinerei generatii.

 

Detalii pentru inscriere pe pagina oficială a concursului:
www.shakespeare-school.ro/concurs

 

Organizator: Shakespeare School

Sub egida:

Partener principal: Mirunette International Education

Sponsori: Studio Cambridge, Harrow House International College, Cohn and Jansen JWT, Simaco Advertising, Vitastal Consulting

Parteneri educationali: British Council, Fischer International, Carturesti, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti

Parteneri media: TVR, Kiss FM, B24 FUN, Mediafax, Curientul National, Teen Press, Asociatia Young Initiative, Calificativ.ro, Studentie.ro, Clopotel. Ro, Romania Pozitiva, Presa in blugi, Amdoar18ani.ro., Zurli


 

Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

—————————————————————–

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente.

Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează