Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru programul de schimb de experienţă în SUA

0

Persoanele care doresc să participe în 2018 la un program de schimb de experienţă în organizare comunitară, pe o perioadă de 6 săptămâni, în Statele Unite ale Americii pot trimite aplicaţiile până pe 30 noiembrie 2017 aici.

Cei care activează în programe de participare civică şi advocacy din cadrul unor organizaţii neguvernamentale, organizaţii civice, grupuri de iniţiativă civică sau care sunt activişti şi/sau organizatori comunitari, care lucrează cu comunităţi vulnerabile/comunităţi din mediul rural sunt încurajaţi să aplice.

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică derulează acest program în România pentru al VI-lea an, în cadrul programului GLC Teach Democracy, finanţat de Departamentul de Stat American. Până în prezent, 51 de persoane au participat la acest program de schimb de experienţă.

Pe 15 noiembrie, la ora 18.00 va avea loc o sesiune live cu Dani Prisacariu şi Vlad Cătună pe pagina de FB CeRe, cu întrebări şi răspunsuri despre programul de schimb de experienţă.

Aplicanţii la programul de schimb vor fi invitaţi la un interviu şi la o sesiune de training despre organizare comunitară pe data de 9 decembrie, în Bucureşti (revenim cu detalii despre coordonatele întâlnirii).

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile privind criteriile de participare de aici: http://glc-teachdemocracy2.org/wp-content/uploads/2017/10/Final-ANNOUNCEMENT.pdf

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.