Au inceput inscrierile in competitia Romanian CSR Awards

0

Au inceput inscrierile in competitia Romanian CSR Awards

Evenimentul, ce are la baza un concept sustenabil, isi propune sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de CSR ale companiilor din Romania implementate pe parcursul anului 2012. Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro

Vor fi premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din Romania.
“Pornim aceasta prima editie a competitiei Romanian CSR Awards din dorinta de a evidentia cele mai bune proiecte si campanii de CSR. Consideram ca prin popularizarea acestor bune practici contribuim la promovarea unei atitudini responsabile atat din partea companiilor, cat si din partea comunitatilor”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSRmedia.ro
Competitia va premia distinct proiectele realizate de companiile mari (peste 500 angajati) si cele realizate de companii mici (sub 500 de angajati). Sunt eligibile proiectele / campaniile care au fost implementate in anul 2012. Pot fi inscrise atat proiectele demarate in acest an, cat si cele incepute in anii anteriori, dar care s-au desfasurat si pe parcursul anului in curs. O companie poate inscrie cate un singur proiect la fiecare categorie de premii.
Pentru inscriere in competitia Romanian CSR Awards accesati urmatorul link: csrawards.ro/inscrie-un-proiect

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează