Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere de creaţie susţinute de artiştii Anca Benera și Arnold Estefan în Republica Slovacă

0

Institutul Cultural Român de la Praga susține participarea artiștilor Anca Benera și Arnold Estefan la programul Open Studio al Academiei de Arte și Design din Bratislava – un program educațional EUNIC -, desfăşurat în perioada 9-17 aprilie a.c. În cadrul acestei rezidenţe, cei doi artişti se vor implica activ în toate atelierele de lucru organizate cu studenții de la academie și își vor dezvolta opera atât în studio, cât și în spații deschise, astfel încât un număr cât mai mare de cursanţi să poată interacționa cu ei și discuta individual despre propriile proiecte.

În plus, pe data de 13 aprilie a.c., la Galeria Națională Slovacă (Námestie Ľudovíta Štúra, 811 02 Bratislava-Staré Mesto), Anca Benera și Arnold Estefan vor avea o prezentare intitulată „Infrastructuri intangibile”, relativă la opera lor curentă – o reconstrucție a procesului lor artistic, a felului în care ei articulează problemele socio-politice prin intermediul esteticii vizuale. Va conține proiectele lor recente, pentru prima dată prezentate în Europa, dezvoltate în cadrul ultimei rezidenței de cercetare de 6 luni în Los Angeles.

thb-1415384169-pacta

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.