Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astăzi este ultima zi în care puteți vota pentru proiectul SMARTER Finance for Families, nominalizat la premiile „European Union Sustainable Energy Week 2019”! 

0

Astăzi este ultima zi în care puteți vota pentru proiectul SMARTER Finance for Families, nominalizat la premiile „European Union Sustainable Energy Week 2019„! 

SMARTER Finance for Familieseste un proiect ambițios inițiat de Romania Green Building Council, care a primit finanțare în cadrul programului Horizon 2020 pentru Cercetare și Inovare, lansat de Comisia Europeană. Proiectul va fi realizat în parteneriat cu alte 17 instituții din 14 țări europene. Proiectul promovează un nou concept de finanțare a locuințelor ecologice, care reduce costurile lunare asociate locuințelor pentru cetățeni, reduce riscul financiar pentru bănci, stimulează inovația ecologică în industria imobiliară și contribuie la identificarea proiectelor rezidențiale care oferă beneficiile unor cae de înaltă calitate cu impact redus asupra mediului!

Proiectul SMARTER Finance for Families poate fi susținut printr-un vot la: https://eusew.eu/awards-public-vote.

Împreună putem aduce premiul acasă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.