ASSAMBLAGE – selectata pentru a expune la Milano

0

ASSAMBLAGE – selectata de NOT JUST A LABEL la ORIGIN Milano 2016

Assamblage Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana a fost selectata de cunoscuta platforma internationala Not Just a Label pentru a expune o selectie a membrilor comunitatii ei in cadrul evenimentului Origin – Passion and Beliefs. Acesta va avea loc in perioada 6-8 septembrie in cadrul renumitului Fiera Milano Rho-Pero, Hall 8.

Fine like wine (1)

Origin Passion and Beliefs este organizat printr-un parteneriat de exceptie NJAL – intre una dintre cele mai proeminente comunitati globale de designeri din zona creativa (peste 18.000) si organizatorul de targuri internationale de bijuterie contemporana Fiera di Vicenza.  Evenimentul este un concept nou de trade show, dedicat designerilor emergenti, cu accent atat pe partea de concept si originalitate, cat si pe partea de manufactura si calitatea executiei.

Asociatia Assamblage a fost lansata oficial in luna mai a anului 2015 in cadrul Romanian Design Week, ca urmare a nevoii de structurare, promovare si sustinere a comunitatii creative din ce in ce mai mari a designerilor de bijuterie contemporana din Romania. Cei peste 400 designeri absolventi Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana demonstreaza ca acest domeniu s-a dezvoltat ca forma de arta de sine-statatoare, in stransa legatura insa cu domenii conexe precum arhitectura, designul de produs, artele vizuale si industria fashion.

Fine like wine (2)

Selectia de designeri Assamblage: David Sandu, Juls by Teodora Rus, Gabriela Secarea, Roxana Hodorog, Monica Iacovenco, Madeleine by Madalina Radulea, Malute by Luiza Teodorescu, Lucienne, Cleopatra Cosulet si Corina Mardari.

Origin a adunat la fiecare editie peste 100 designeri din mai mult de 50 tari, transformandu-se intr-un incubator creativ care ofera posibilitati de conectare si networking, precum si expunere internationala catre presa si professional buyers. „Acesti designeri nu au fost selectati doar pentru viabilitatea comerciala a creatiilor lor, cat si pentru dedicarea lor catre maiestrie si calitatea productiei, sustenabilitate si curajul de a fi „oaia neagra” care revolutioneaza industria fashion.” Stefan Siegal, fondatorul NJAL.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.