Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 își lansează prima filială internațională, în Quebec, Canada

0

La inițiativa unui grup de români entuziaști din Quebec, la începutul acestui an s-a înființat Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării, care a propus Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 stabilirea unui parteneriat cu diaspora româna și să devină filiala canadiană a acesteia.

583217-ivan-patzaichin-2-1024x632

Sâmbătă, 7 martie, la ora 12:00, va avea loc la Salonul Nautic (Romaero, București) ceremonia oficială de semnare a acestui parteneriat.

Sunt onorat de propunerea noilor mei prieteni din Canada de a ne uni forțele pentru a atrage atenția asupra frumuseții, dar și vulnerabilității Deltei Dunării. Faptul că această colaborare s-a materializat printr-o primă filială internațională a Asociației noastre ne obligă la și mai multă responsabilitate. Îi mulțumesc în special lui Lizabel Nițoi, care este sufletul acestei inițiative” a spus Ivan Patzaichin

Știu că ne desparte un ocean, dar ne apropie dragostea de România și respectul față de natură. Ivan este un simbol pentru românii din Canada și suntem mândri că am intrat în familia Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, în familia Rowmania. Sper ca în curând să vedem cât mai mulți canadieni în Deltă, fie că sunt de origine română, fie că nu.” a completat Lizabel Nițoi, președinta Asociației Româno-Canadiene pentru Protecția Deltei Dunării, cu sediul la Quebec, Canada.

Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării își propune să contribuie la proiectele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, în special prin colectarea de fonduri de la diaspora românească din Canada.

Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării: www.protectdeltadanube.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează