Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 își lansează prima filială internațională, în Quebec, Canada

0

La inițiativa unui grup de români entuziaști din Quebec, la începutul acestui an s-a înființat Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării, care a propus Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 stabilirea unui parteneriat cu diaspora româna și să devină filiala canadiană a acesteia.

583217-ivan-patzaichin-2-1024x632

Sâmbătă, 7 martie, la ora 12:00, va avea loc la Salonul Nautic (Romaero, București) ceremonia oficială de semnare a acestui parteneriat.

Sunt onorat de propunerea noilor mei prieteni din Canada de a ne uni forțele pentru a atrage atenția asupra frumuseții, dar și vulnerabilității Deltei Dunării. Faptul că această colaborare s-a materializat printr-o primă filială internațională a Asociației noastre ne obligă la și mai multă responsabilitate. Îi mulțumesc în special lui Lizabel Nițoi, care este sufletul acestei inițiative” a spus Ivan Patzaichin

Știu că ne desparte un ocean, dar ne apropie dragostea de România și respectul față de natură. Ivan este un simbol pentru românii din Canada și suntem mândri că am intrat în familia Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, în familia Rowmania. Sper ca în curând să vedem cât mai mulți canadieni în Deltă, fie că sunt de origine română, fie că nu.” a completat Lizabel Nițoi, președinta Asociației Româno-Canadiene pentru Protecția Deltei Dunării, cu sediul la Quebec, Canada.

Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării își propune să contribuie la proiectele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, în special prin colectarea de fonduri de la diaspora românească din Canada.

Asociația Româno-Canadiană pentru Protecția Deltei Dunării: www.protectdeltadanube.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.