Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asigură sănătatea zimbrilor liberi

0

Natura este într-un echilibru perfect, iar sătenii din comuna Armeniș înțeleg rostul plantelor și animalelor care îi înconjoară, fiindcă au un rol important în sănătatea lor.

În acest episod al Jurnalului din Măgura Zimbrilor, descoperă povestea Monicăi, un antreprenor local cu suflet bun și mâini dibace care apreciază frumusețea naturii și se folosește de bogăția ei în mod sustenabil, prin eco-turism.
Familia ei susține reintroducerea zimbrilor și acum înfruntă cu dârzanie și speranță noile provocări pe care le-a adus pandemia.

Zimbrii au și ei nevoie de atenția și grija noastră, de ochi ageri care să îi monitorizeze și asigure sănătatea în perioade când sunt fragili și neexperimentați în traiul în sălbăticie.

Poți crește șansele zimbrilor în procesul de adaptare – de a fi mai puternici și capabili să se înmulțească, printr-o donație care le asigură:

  • Hrana în condiții extreme
  • Vitaminele și sărurile minerale necesare
  • Medicamente
  • Logistica necesară acțiunilor de monitorizare

Susține zimbrii!

Asigură sănătatea zimbrilor, sănătatea naturii, sănătatea ta!

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.