Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASHOKA ROMÂNIA caută un Manager de Parteneriate şi un Stagiar care vor să schimbe lumea

0

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare a antreprenoriatului social și inovației sociale. Am deschis de curând un birou Ashoka în România și căutăm să ne extindem echipa. Fără parteneriate solide între inovatori sociali, mediul de afaceri și sectorul public şi o organizare excelentă a activităților noastre de zi cu zi și atenție la micile detalii, schimbarea socială sistemică nu este posibilă.

De aceea, căutăm un manager de parteneriate şi un stagiar care vor să schimbe lumea alături de noi! Dacă eşti interesat/a să lucrezi cu cea mai mare organizaţie globală de inovatori sociali cu spirit antreprenorial, aplică până pe 28 mai!

Anunţ Manager de Parteneriate

Anunţ Stagiar

 Sursa: aici.

Ashoka 3

Despre autor

avatar

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume și având o rețea de peste 3800 antreprenori sociali din toată lumea, 5 dintre ei și români. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.