ASHOKA ROMÂNIA caută un Manager de Parteneriate şi un Stagiar care vor să schimbe lumea

0

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare a antreprenoriatului social și inovației sociale. Am deschis de curând un birou Ashoka în România și căutăm să ne extindem echipa. Fără parteneriate solide între inovatori sociali, mediul de afaceri și sectorul public şi o organizare excelentă a activităților noastre de zi cu zi și atenție la micile detalii, schimbarea socială sistemică nu este posibilă.

De aceea, căutăm un manager de parteneriate şi un stagiar care vor să schimbe lumea alături de noi! Dacă eşti interesat/a să lucrezi cu cea mai mare organizaţie globală de inovatori sociali cu spirit antreprenorial, aplică până pe 28 mai!

Anunţ Manager de Parteneriate

Anunţ Stagiar

 Sursa: aici.

Ashoka 3

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.