Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ashoka în parteneriat cu Nestle lansează Creating Shared Value Prize în valoare de 500,000 franci elvețieni

0

Nestlé și Ashoka au lansat și anul acesta competiția globală “Creating Shared Value”, cu o valoare totală a premiilor de 500,000 franci elvețieni. La aceste premii se adaugă  posibilitatea de a participa la Boot Camp-ul Ashoka din cadrul World Water Forum în Brazilia, în 2018, de a susține un pitch în fața Nestlé Creating Shared Value Council, precum și de a lua parte într-un Accelerator menit să-i ajute pe inovatori să strângă investiții sociale și alte fonduri necesare. De asemenea, prin acest program, Ashoka va selecta un antreprenor social activ într-unul din aceste domenii pentru a face parte din comunitatea globală de Fellows Ashoka.

CASSAVA_FARMER_CSV_PRIZE

Creating Shared Value Prize, lansat în 2010, este un program global de identificare a inovațiilor menite să genereze plus valoare, impact major și schimbări profunde în comunități. Ediția din acest an, în parteneriat cu Ashoka, urmărește să identifice, să susțină și să scaleze inovații care adresează cele mai mari provocări din domeniile managementului apei, nutriției și dezvoltării rurale.

“Acest parteneriat va susține inițiative puternice de co-creare cu antreprenori sociali și va crește impactul social pe care aceștia îl au asupra beneficiarilor lor și al comunităților deservite.”, spune Olivier Fruchaud, Director al Ashoka Elveția.

Ashoka România încurajează antreprenorii și inovatorii sociali activi în aceste domenii să aplice până pe 31 Octombrie 2017 pe site-ul www.changemakers.com/creatingsharedvalue sau să nominalizeze inovatori de top la adresa de e-mail romania@ashoka.org. Cele mai bune 5 inițiative vor fi invitate să participe la CSV Forum 2018, în Brazilia, unde se va anunța câștigătorul.

Despre autor

avatar

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume și având o rețea de peste 3800 antreprenori sociali din toată lumea, 5 dintre ei și români. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.