„Ascultă Vocea”: Ion Minulescu, Constantin Tănase, Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga, George Călinescu

0

„Ascultă Vocea” din 1 octombrie la Radio România

Sunt voci care au făcut istorie, voci care au contat, voci pierdute si regăsite printr-un miracol, voci izgonite decenii de-a rândul. Sunt Vocile culturii noastre moderne, Vocile memoriei noastre.

Din 1928 Radio România adăposteşte un tezaur. O comoară fără de care istoria modernă ar fi mult mai săracă. La aniversarea a 85 de ani de existenţă, Radio România dăruieşte ascultătorilor săi, sub genericul “Ascultă Vocea”, fragmente din înregistrări unicat sub forma unui  insert cu vocea unei personalităţi din arhiva sonoră a Radioului.

Primele voci selectate care se vor auzi pe toate posturile Radio România din ţară şi la Chişinău sunt: Ion Minulescu, Constantin Tănase, Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga, George Călinescu.

RADIO ROMANIA 85  –  “ASCULTĂ VOCEA “ este un proiect Radio România Cultural iniţiat şi coordonat de Anca Mateescu, ce va putea fi auzit între 1 octombrie şi 30 noiembrie pe toate frecvenţele postilor Radio România în ţară şi la Chişinău, dar şi pe frecvenţele Radio România Internaţional, on air dar şi on line pe www.radioromaniacultural.ro.

asculta vocea a4

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează