Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ascendis și Insight – parteneriat pentru estul Europei

0

Ascendis, liderul pieței de training din estul Europei și Insights, lider global în testarea, validarea și publicarea instrumentelor psihometrice, au încheiat un parteneriat strategic. Începând cu 30 martie 2021, portofoliul de produse și servicii Insights va fi disponibil în toate țările în care compania Ascendis este prezentă: România, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Croația, Slovenia, Republica Moldova și alte țări din regiunea Adria – o piață de peste 80 de milioane de persoane.

Mark Leisegang, Head of New Markets, Insights: “Suntem încântați să aducem un nou partener în regiune și să putem lucra cu echipa fantastică Ascendis. Acest parteneriat pe termen lung va ajuta la răspândirea folosirii instrumentului nostru de dezvoltare personală pentru mulți lideri și organizații din Estul Europei.”

Marius Opriș, Partener Ascendis: “Ne bucurăm că putem anunța acest parteneriat în toate țările unde Ascendis este prezent. INSIGHTS Discovery este diferit de orice alt instrument de dezvoltare personală, fiind construit să ajute liderii și organizațiile să înțeleagă nu doar unde sunt acum, ci unde ar putea să ajungă. Cu acest parteneriat începem o nouă etapă în dezvoltarea celui mai mare capital al României: oamenii săi.”

Despre Insights

Insights este lider global în dezvoltarea instrumentelor de dezvoltare personală. Peste 6 milioane de oameni au avut ocazia ca, folosind acest sistem, să se înțeleagă mai bine atât ca indivizi cât și ca lideri.

Compania are sediul în Scoția, birouri în 18 țări și o prezență globală în peste 90 de teritorii. Lucrează cu unele dintre cele mai mari companii globale din toate sectoarele de activitate și are mii de clienți în toată lumea.

www.insights.com

Despre Ascendis

Companie 100% românească, este liderul pieței de training și dezvoltare organizațională din Europa de Est. Cu peste 20 de ani de experiență, Ascendis lucrează cu peste 550 de companii din regiune. În ultimii 3 ani, s-a dezvoltat accelerat deschizând birouri și construind echipe locale în Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Republica Moldova, Macedonia, Bosnia Herțegovina. Ascendis a contribuit și la dezvoltarea Code of Talent, una dintre cele mai promițătoare platforme de microlearning de pe piața globală, adoptată deja de organizații de pe 5 continente.

www.ascendis.ro, www.ascendisglobal.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.