Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arval Safety Week, campania anuala ce sustine siguranta rutiera, a ajuns la cea de-a opta editie in Romania

0

ARVAL SAFETY WEEK AJUNGE LA CEA DE-A 8-A EDIȚIE ÎN ROMÂNIA

Campanie premiată în cadrul Arval Global Network cu “Best Social Media Initiative” – Communication Trophy

Arval Safety Week, campania anuală ce susține siguranța rutieră, a ajuns la cea de-a opta ediție în România. Devenită deja o tradiție, campania reprezintă efortul companiei de a schimba comportamentele de condus și de a-i determina pe toți șoferii să adere la o nouă atitudine, în spiritul prevenției.

Safety Week

Dedicată siguranței în vacanță, campania din acest an susține în mod activ iubitorii de călătorii, oferindu-le cele zece sfaturi esențiale de care ar trebui să țină seama pentru un drum fără incidente.

Arval Safety Week, o viziune complexă de Responsabilitate Socială Corporativă

Siguranța rutieră este una dintre problemele strigente ale societății în care trăim, iar comportamentele neadecvate la volan au un impact imediat în producerea incidentelor auto. De aceea, Arval consideră că politicile de siguranţă rutieră trebuie să facă parte din cultura organizaţională, iar companiile trebuie să treacă la nivelul următor, cel de prevenţie și nu de gestionare a situațiilor deja întâmplate. Pentru Arval, a-i inspira pe cei din jur, de la angajații, la partenerii, clienții și comunitatea sa digitală, în spiritul condusului preventiv este un deziderat continuu.

De-a lungul celor opt ani, campania Arval Safety Week a abordat tematici extrem de diferite, precum „Sfaturi pentru pietoni“, „Reducerea neatenţiei la volan“, toate având atât feedback calitativ cât şi cantitativ. Astfel, experții Arval au putut observa o scădere de 10% a numărului mediu de accidente per maşină per an. În acelaşi timp, în ultimii trei ani se poate discuta și despre o scădere a valorii medii a costului de reparaţie. Nu doar numărul mediu de accidente scade, ci şi valoarea reparaţiilor,ceea ce înseamnă mai puţine accidente grave.În acest an, campania este dedicată tuturor iubitorilor de călătorii, siguranța în vacanță fiind esențială mai ales în anotimpul excursiilor și concediilor.

Prin campania Safety Week, Arval România își dorește să aducă în prima linie a discursului public problematica siguranței la volan și mai mult decât atât, să facă din prevenție o filosofie de utilizare a mașinii. Sperăm ca din ce în ce mai mulți conducători auto să devină parteneri ai campaniei și să implementeze regulile unui condus responsabil pentru un număr din ce în ce mai scăzut de accidente auto. ” declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Cele 10 reguli de căpătâi pentru șoferii iubitori de călătorii

  1. Verifică mașina la plecare
  2. Pregătește un kit de siguranță
  3. Ai grijă la greutatea mașinii
  4. Planifică din timp traseele
  5. Ia o pauză la 2 ore
  6. Folosește centura de siguranță
  7. Protejează-i pe cei mici
  8. Evită plictiseală și oboseala
  9. Informează-te înainte
  10. Fii un șofer responsabil

Despre Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6,400 de angajaţi. Flota totală deţinută de ARVAL în întreaga lume ajunge la 1,028,142 de autovehicule (Decembrie 2016). ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

www.arval.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.