Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artiștii români Mihai Toma și Hot Casandra, pe ultima compilație Buddha Bar

0

Artiștii români Mihai Toma și Hot Casandra apar pe ultima compilație Buddha Bar – XVII, scoasă pe piață în luna mai a acestui an.

Buddha Bar coperta fata

Buddha Bar coperta spate

MIHAI TOMA

FB.com/MihaiTomaOfficial

www.mihai-toma.com

Mihai Toma este prezent  cu piesa ”Ena” feat. Irene (https://youtu.be/S_F29CAD4vs), fiind a doua piesă care apare pe Buddha Bar.

Muzica lui Mihai Toma îmbină sunete electronice, ritmuri în stil Chill-Out sau Up-Tempo, percuții tribale și teme etno-folclorice cu puternice influențe românești și din alte părți ale lumii.

S-a născut pe 30 decembrie 1980. După ce a trăit în Norvegia timp de câțiva ani, el a descoperit o legătură specială cu ţara sa natală, care l-a inspirat să scrie un întreg album de muzică electronică cu influenţe de muzică populară românească, intitulat Flutaka. Tot Flutaka este și numele primei sale piese care a apărut pe compilația Buddha Bar XV, în urmă cu 2 ani (https://youtu.be/UZm_9_Bvihc)

Mihai Toma compune de la 16 ani. Un mare fan al lui Vangelis, a fost atras de muzica electonică. Totodată, cântă şi la fluiere tradiţionale, chitară, keyboards şi la alte diverse instrumente de percuţie. A scris şi a produs un soundtrack chill out, intitulat Soft Touch, album realizat împreună cu un cvartet de coarde – Passione.

Mihai Toma

HOT CASANDRA

FB.com/hotcasandra

www.hotcasandra.com

Cea de-a doua piesă Made In Ro de pe Buddha Bar XVII este compusă de Hot Casandra – Operatic Female Having A Crack (https://youtu.be/ATpE7pnAqPs)

Hot Casandra este numele de scena al compozitorului, bateristului si producatorului bucurestean Paul Ballo. Paul s-a născut pe 10 august 1988 și s-a apucat de muzică la o vârstă fragedă,  sub bagheta mamei sale Bianca Ionescu, o cunoscută interpretă de operetă românească, cunoscută la nivel internațional. A fost tobosar pentru trupele Go to Berlin, The Amsterdams si Kumm, alegând apoi să se concentreze pe propriul său sound.

Anul 2013 a fost un an aglomerat pentru trupa Hot Casandra, care s-a mutat la Londra, unde a cântat în cluburile de top de aici. Nu de multă vreme, Paul s-a reîntors în România, unde continuă să cânte tot sub numele de scenă Hot Casandra.

Zilele trecute, fostul rezident de la Ministry of Sound a lansat remixul piesei There for You semnată de Anna Mar –  https://youtu.be/gPdFh-waMac

Hot Casandra

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.