Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment de lansare: Art In Conversation, o organizație britanică caritabila și promotor dedicat artei și culturii românești la nivel mondial

0

Art In Conversation, o organizație britanică caritabila și promotor dedicat artei și culturii românești la nivel mondial, va fi lansată într-un eveniment virtual pe 21 aprilie 2021.

Organizația își propune să promoveze artiștii români și arta romanească, să creeze o legătură directă între artiști și publicul din întreaga lume și, de asemenea, să introducă și să conecteze artiștii britanici cu România și domeniul său cultural.

Art In Conversation este despre a împărtăși și a inspira o relație cu arta prin conversație directă cu artiști.

Art In Conversation va colabora cu proprii reprezentanți și ambasadori din întreaga lume, oameni de cultură cu realizări in tot felul de activități; istorici de artă, curatori, pianiști, gazde TV etc.

Pagina web dedicată este ușor de navigat și stimulează simțurile cu splendidele sale opere de artă și muzică și vă veți simți atrași în lumea artiștilor și invitați în atelierele lor pentru dialog.

„Viziunea noastră este să încurajăm și să inspirăm o relație predominantă cu arta prin conversație directă cu artiștii și să deschidem inimile și mințile britanicilor despre România”, spune Calin Huma, consul onorific pentru România în sud-vestul Angliei, co-fondatorul platformei.

Art In Conversation oferă o platformă interactivă pentru dialog între artiștii români și publicul britanic și încearcă să angajeze parteneriate și colaborări.

Platforma își propune să lărgească perspectivele asupra imaginii României și a istoriei sale bogate și inspiratoare, a tradițiilor, a peisajelor și a culturii sale vibrante.

„Așteptăm cu nerăbdare să introducem artiștii britanici în acest spațiu și îi invităm să vină și să creeze în România pentru perioade determinate de timp. Lucrările și inimile lor vor purta spiritul universului liric românesc oriunde s-ar afla ”, a adăugat Călin Huma.

Evenimentul online are loc miercuri, 21 aprilie la ora 6pm (GMT + 1) prin Zoom și va fi transmis în direct pe Facebook și YouTube.

Evenimentul este susținut de Institutul Cultural Român din Londra. Pentru a vă alătura evenimentului zoom vă invitam să vă înregistrați aici: INREGISTRARE Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.artinconversation.co.uk

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.