Argint si bronz la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale si de Est!

0

Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti aduce din nou rezultate! De cativa ani liceul din capitala „produce” genii in informatica, elevii romani fiind abonatii permanenti la medaliile competitiilor internationale din domeniu. Lotul olimpic de informatică al României a obţinut două medalii de argint şi una de bronz la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale şi de Est.

In perioada 12-19 iulie 2010 s-a desfasurat la Kosice, Slovacia cea de a 17-a editie a „Central European Olympiad in Informatics”. Liceul International de Informatica Bucuresti a participat la competitie cu un numar de 3 elevi, din care 2 au castigat medalii de argint si o medalie de bronz, potrivit site-ului Liceului Internaţional de Informatică.
„Medalii de argint au câştigat Bogdan-Cristian Tătăroiu şi Vlad Alexandru Gavrilă, amândoi elevi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti. Victor-Cristian Ionescu, elev la acelaşi liceu, a câştigat medalia de bronz, se arată într-un comunicat de marţi al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, citat de gandul.info

PS: Multumim Andrei Radu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează