Arena Cluj e gata in toamna! Cine canta in deschidere: Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner?

0

Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner?

La Cluj se construieşte noul stadion, Arena Cluj. În septembrie va fi inaugurat noul stadion cu o săptămână de activităţi sportive şi cu un mare concert, potrivit jurnaliştilor de la ziuadecj.ro. Printre artiştii cu care se desfăşoară negocieri pentru concertul de deschidere se numără Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner, iar meciul inaugural urmează să aibă loc în compania unei echipe de elită din fotbalul european.

Arena Cluj, confort german cu peste 28 000 de locuri!
Oficialii clujeni le promit localnicilor confortul de la München.

Primele 500 de scaune de la stadionul Cluj Arena vor fi montate în 22 aprilie, iar până la 1 iulie vor fi amenajate toate cele peste 28.000 de scaune, la care se vor adăuga alte peste 2.000 de locuri VIP şi pentru presă, a anunţat conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, instituţie ce administrează investiţia.Scaunele care vor fi montate în gradene vor avea o culoare gri, de la gri deschis la gri închis. CJ a finalizat procedura de alegere a viitoarelor scaune. Conceptul a fost propus de ACI Cluj, în calitate de antreprenor general. Scaunele vor fi de plastic, rabatabile, cu cadru metalic în exterior, vor fi fixate cu ancore de gradene şi vor fi similare celor de pe stadionul Allianz Arena din München.

Sursa: ziuadecj.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează