Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arena Cluj e gata in toamna! Cine canta in deschidere: Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner?

0

Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner?

La Cluj se construieşte noul stadion, Arena Cluj. În septembrie va fi inaugurat noul stadion cu o săptămână de activităţi sportive şi cu un mare concert, potrivit jurnaliştilor de la ziuadecj.ro. Printre artiştii cu care se desfăşoară negocieri pentru concertul de deschidere se numără Roger Waters, U2, Guns’n’Roses, Europe sau Tina Turner, iar meciul inaugural urmează să aibă loc în compania unei echipe de elită din fotbalul european.

Arena Cluj, confort german cu peste 28 000 de locuri!
Oficialii clujeni le promit localnicilor confortul de la München.

Primele 500 de scaune de la stadionul Cluj Arena vor fi montate în 22 aprilie, iar până la 1 iulie vor fi amenajate toate cele peste 28.000 de scaune, la care se vor adăuga alte peste 2.000 de locuri VIP şi pentru presă, a anunţat conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, instituţie ce administrează investiţia.Scaunele care vor fi montate în gradene vor avea o culoare gri, de la gri deschis la gri închis. CJ a finalizat procedura de alegere a viitoarelor scaune. Conceptul a fost propus de ACI Cluj, în calitate de antreprenor general. Scaunele vor fi de plastic, rabatabile, cu cadru metalic în exterior, vor fi fixate cu ancore de gradene şi vor fi similare celor de pe stadionul Allianz Arena din München.

Sursa: ziuadecj.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.