Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplici online, susții un pitch, primești finanțări de 100.000 euro!

0

Salut!

Știm că ești ocupat cu afacerea ta și că muncești mult, dar de ce să nu o ajuți să crească și mai mult, cu finanțări de 100.000 de euro? Mai sunt doar 5 zile de înscriere la Startarium PitchDay, o inițiativă ca un maraton, în care se premiază cele mai bune pitch-uri! E chiar simplu:

  • aplici online,

  • prezinți în fața juriului pe 16 noiembrie,

  • pleci acasă cu premii de 70.000, 20.000 sau 10.000 de euro și investești cu folos.

Serios, asta e tot și mai ai timp doar până luni, 23 octombrie, ora 23.59. Intri în contul tău Startarium, completezi modelul de business și apoi formularul de aplicare. Nu va fi mereu așa ușor, dar dacă tu chiar crezi cu tărie în ceea ce faci, vino și convinge și juriul de potențialul startup-ului tău!

Ți-am pregătit o listă cu răspunsuri la întrebări frecventeAICI poți consulta regulamentul și, dacă ești curios să știi cum te ajută participarea la competiție chiar și dincolo de premii, poți să afli direct de la câștigătorii din 2016.

Aplică Acum!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.