Aplica acum la programul pilot de burse Lideri pentru Romania!

0

Avem nevoie de noi modele de leadership? Avem nevoie de oameni bine pregatiti in economie, politica, administratie? Avem nevoie de burse?

Fundatia Dinu Patriciu si Strada32.com – Comunitatea Romanilor de Pretutindeni lanseaza in parteneriat Lideri pentru Romania, un program-pilot de burse pentru sustinerea in afara tarii a studentilor romani care prin motivatia si obiectivele profesionale se inscriu intr-un nou model de leadership pentru Romania.

Pornind de la contextul actual al Romaniei, deloc imbucurator, si de la recunoasterea potentialului tinerilor romani ca vectori ai unicei schimbari care poate reconfigura viitorul national, programul “Lideri pentru Romania” vizeaza chiar tinerii studenti romani care urmaresc personal sa contribuie semnificativ la dezvoltarea nationala si emanciparea Romaniei in perspectiva globala printr-o pregatire educationala desavarsita in cadrul programelor de licenta, master sau doctorat sustinute la universitati reputate din toata lumea.

Printr-un program-pilot de 3 burse de studiu in valoare de maxim 5000 EUR fiecare, atribuite pe durata unui an educational, 3 dintre viitorii Lideri ai Romaniei vor fi sustinuti in experienta lor scolara de peste hotare, menita sa le imbogateasca competentele si energia pentru definirea unei noi generatii de lideri politici, sociali sau economici la intoarcerea in tara, potrivit lumebuna.ro

Informatii despre regulament si aplicatii

In cadrul programului sunt eligibili acei tineri, cetateni romani, care au fost acceptati intr-un program de licenta/master/doctorat la o universitate din afara tarii si care nu beneficiaza simultan de alt tip de suport financiar.

Atribuirea burselor acordate prin acest program se va face prin selectarea candidaturilor inscrise pe site-ul www.strada32.com pana la data de 1 septembrie 2010. Membrii juriului vor evalua candidatii in functie de o grila de criterii realizata de organizatori, vizand eligibilitatea, motivatia, relevanta propunerii de proiect etc.

Aplica acum pe site-ul strada32 la programul de burse Lideri pentru Romania!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează