Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplica acum la programul pilot de burse Lideri pentru Romania!

0

Avem nevoie de noi modele de leadership? Avem nevoie de oameni bine pregatiti in economie, politica, administratie? Avem nevoie de burse?

Fundatia Dinu Patriciu si Strada32.com – Comunitatea Romanilor de Pretutindeni lanseaza in parteneriat Lideri pentru Romania, un program-pilot de burse pentru sustinerea in afara tarii a studentilor romani care prin motivatia si obiectivele profesionale se inscriu intr-un nou model de leadership pentru Romania.

Pornind de la contextul actual al Romaniei, deloc imbucurator, si de la recunoasterea potentialului tinerilor romani ca vectori ai unicei schimbari care poate reconfigura viitorul national, programul “Lideri pentru Romania” vizeaza chiar tinerii studenti romani care urmaresc personal sa contribuie semnificativ la dezvoltarea nationala si emanciparea Romaniei in perspectiva globala printr-o pregatire educationala desavarsita in cadrul programelor de licenta, master sau doctorat sustinute la universitati reputate din toata lumea.

Printr-un program-pilot de 3 burse de studiu in valoare de maxim 5000 EUR fiecare, atribuite pe durata unui an educational, 3 dintre viitorii Lideri ai Romaniei vor fi sustinuti in experienta lor scolara de peste hotare, menita sa le imbogateasca competentele si energia pentru definirea unei noi generatii de lideri politici, sociali sau economici la intoarcerea in tara, potrivit lumebuna.ro

Informatii despre regulament si aplicatii

In cadrul programului sunt eligibili acei tineri, cetateni romani, care au fost acceptati intr-un program de licenta/master/doctorat la o universitate din afara tarii si care nu beneficiaza simultan de alt tip de suport financiar.

Atribuirea burselor acordate prin acest program se va face prin selectarea candidaturilor inscrise pe site-ul www.strada32.com pana la data de 1 septembrie 2010. Membrii juriului vor evalua candidatii in functie de o grila de criterii realizata de organizatori, vizand eligibilitatea, motivatia, relevanta propunerii de proiect etc.

Aplica acum pe site-ul strada32 la programul de burse Lideri pentru Romania!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.