Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apetit pentru digitalizare în 2021: Jumătate de milion de utilizatori de carduri Sodexo își vor crea cont în aplicația MySodexo și vor opta pentru plăți mobile

0

București, 15 februarie 2021 Sodexo România, lider în domeniul beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru calitatea vieții din România, a făcut publice datele despre utilizarea instrumentelor sale de plată mobile în 2020.

Pentru a facilita utilizarea acestor instrumente, compania lansează MySodexo, o nouă aplicație globală, dedicată consumatorilor săi, sigură și ușor de utilizat. MySodexo are integrată tehnologia inovatoare InstantCard care permite înrolarea cardurilor imediat ce au fost emise, un beneficiu pentru companiile care au optat pentru munca de la distanță.

Soluțiile globale Sodexo integrează ultimele tendințe în materie de plăți pe care ne bucurăm să le oferim angajaților din România. Pandemia a influențat modul în care facem plățile, sporind apetitul pentru soluțiile digitale și mobile. Vom continua să investim pentru a oferi o experiență optimă în utilizarea serviciilor și suport activ. Estimăm că, până la finalul anului, 500.000 de utilizatori Sodexo vor apela la MySodexo și soluțiile noastre de plăți mobile, peste media pieței”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO Sodexo BRS România.

În 2020, un total de 100.000 de utilizatori de carduri Sodexo au efectuat circa 1,4 milioane de tranzacții cu telefonul mobil, ceasuri inteligente sau tablete. Cifrele din 2021 vor crește pe fondul înrolării unui număr mai mare de carduri în aplicație. De la începutul anului, numărul de carduri înrolate în aplicația MySodexo a ajuns la 350.000.

MySodexo este disponibilă gratuit pentru utilizatorii Sodexo, posesori de card sau în curs de obținere a acestuia, utilizatori de dispozitive mobile cu sisteme de operare Android sau iOS. Aplicația permite verificarea soldului, realizarea de plăți mobile, verificarea rețelei de parteneri, acces la promoții, blocarea cardului sau aflarea PIN-ului, dacă a fost uitat. Pentru dispozitivele cu Android, MySodexo integrează direct opțiunea SodexoPay. Utilizarea PIN-ului la efectuarea de tranzacții sau accesarea contului oferă un plus de securitate utilizatorilor MySodexo.

MySodexo oferă beneficiarilor opțiunea de înrolare imediată a cardurilor emise, prin InstantCard. Această soluție a fost gândită pentru companiile cu angajați care lucrează de acasă sau care au sedii în mai multe locații, cazuri în care cardurile pot ajunge cu întârziere.

Sodexo a devenit în 2020 primul emitent de tichete din România care a oferit utilizatorilor posibilitatea de a înrola toate produsele disponibile în sistemul de plată cu telefonul. Serviciul Sodexo Pay a fost lansat în 2019 pentru utilizatorii Android. În același an, Sodexo a introdus și plata prin intermediul Apple Pay, pentru utilizatorii de iOS.

Despre Sodexo România

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Compania activează pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexa de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.