Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

APEL pentru APLICAŢII 2015 Programul Artists-in-Residence al tranzit şi ERSTE Foundation La quartier21/MuseumsQuartier din Viena

0

APEL pentru APLICAŢII 2015

Programul Artists-in-Residence al tranzit şi ERSTE Foundation

La quartier21/MuseumsQuartier din Viena

tranzit este o reţea formată din cinci organizaţii independente, non-profit,din Austria, Republica Cehă, Ungaria, România şi Republica Slovacă. Din 2002 tranzit dezvoltă activităţi artistice şi culturale cu o abordare critică, stimulând un dialog constant între cultura locală şi cea globală.

Programul Artists-in-Residence de la quartier21/MuseumsQuartier se înscrie în seria acestor eforturi şi oferă tinerilor artişti din Cehia, Ungaria, România şi Slovacia un atelier-apartament şi posibilitatea de a trăi şi lucra în Viena pentru o perioadă de una sau două luni. ERSTE Foundation este partenerul principal al tranzit şi oferă de asemenea finanţarea pentru programul Artists-in-Residence. Juriul pentru selectarea artiștilor este format dinmembri ai tranzit și ai Fundației ERSTE.

Rezidenţele sunt destinate artiştilor, curatorilor şi teoreticienilor care lucrează în domeniul artei contemporane.

Fiecare rezidenţă oferă:
• O bursă lunară de 1050 EUR
• Un atelier/apartament studio aflat la MuseumsQuartier în Viena

Aplicaţiile trebuie să includă:
• Scrisoare de motivaţie – explicând de ce aplicaţi şi ce proiect veţi urmări în timpul rezidentei (max. 5000 de caractere)
• Portofoliu – documentare pe lucrări (link website unde este cazul)
• Un scurt curriculum vitae informativ (max. o pagină)
• Formular digital complet cu informaţiile de contact (nume, adresă, e-mail,telefon, website).
Vă rugăm să descărcați formularul din linkul de mai jos:
http://ro.tranzit.org/en/grants/0/2014-09-29/call-for-applications-2015-now-open-until-3-november-2014

Aplicanţii trebuie să fie pregătiţi să folosească rezidenţa pe toată perioada ei. Candidaţii selecţionaţi trebuie să predea un raport după finalizarea rezidenţei.

Vă rugăm să trimiteţi aplicaţiile în limba engleză şi în format digital. Acceptăm doar fişiere .doc/.docx/.pdf. (nu mai mult de 3 fişiere, nu mai mult de 6 mb în total) cu subiectul mesajului ” MQ AiR 2015″ pe adresa:

Pentru Republica Cehă (februarie -martie):
Pentru Republica Slovacă (aprilie – mai / iunie – iulie):
Pentru România (august – septembrie}:
office.ro@tranzit.org
Pentru Ungaria (octombrie – noiembrie):
Deadline pentru aplicaţii: 3 noiembrie 2014

Participanții selectați vor fi anunţaţi cel târziu până la sfârşitul lui noiembrie 2014.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.