Apel de participare la proiectul “EUROPEAN ROMA VISION”

0

APEL PARTICIPARE SCHIMB DE EXPERIENTA ROMANIA-GERMANIA
CREAREA UNEI RETELE DE TINERI ROMI SI NE-ROMI
PROIECTUL “EUROPEAN ROMA VISION”

Daca esti tanar, cu varsta cuprinsa intre 16 si 27 de ani, vrei sa iti faci vocea auzita, sa spui ceea ce stii si sa afli mai multe despre relatiile interetnice din tara ta si nu numai, sa cunosti alte culturi si sa participi la un schimb de experienta cu alti tineri europeni, inscrie-te la workshop-urile “European Roma Vision”!

Asociatia RomMedia Film desfasoara proiectul “European Roma Vision”, vizata fiind formarea unei retele de tineri romi si ne-romi in patru orase din Romania. Membrii retelei vor participa la un schimb de experienta cu grupul similar format in Germania. Proiectul este finantat de Agentia Germana pentru Programul “Tineret in Actiune”, Actiunea 1.3.- “Democratie participativa”.

Partener este Institutul pentru Cercetare Aplicata Gottingen- IFAK.

In perioada octombrie-decembrie 2012 au fost deschise atelierele de lucru in cele patru orase selectate in proiect: Bucuresti, Barlad, Mangalia si Targoviste. Metodele de lucru sunt specifice educaţiei non formale, cu accent pe reciprocitate in procesul de invatare si interculturalitate.

Asteptam inscrierile voastre- CV + scrisoare de intentie – pe adresa de e-mail: rom.mediafilm@gmail.com

www.facebook.com/pages/Rom-Media-Film

AFIS_CU_SIGLE

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează