Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aniversare de 10 ani pentru portalul www.romani.co.uk

0

In urma cu zece ani a luat fiinta portalul www.romani.co.uk  care este astazi cel mai important loc de intalnire al romanilor din Marea Britanie.

De-a lungul ultimilor zece ani www.romani.co.uk a devenit unul dintre cele mai importante canale de comunicare ale romanilor stabiliti in Marea Britanie. Informatii, interviuri, organizare de evenimente, sondaje de opinie ale comunitatii, lobby pentru imaginea romanilor din Marea Britanie si pentru drepturile muncitorilor pe piata muncii, parteneriate media la cele mai importante evenimente ale comunitatii, promovarea afacerilor si reprezentantilor romanilor din UK, ghiduri de informare-sunt doar cateva dintre proiectele pe care acest portal a reusit sa le aduca romanilor din Marea Britanie de-a lungul celor 10 ani de existenta.

In prezent comunitatea romani.co.uk are aproape 10,000 de membrii activi care gasesc aici ceea ce le lipseste in viata de zi cu zi pe taram britanic!

romani-in-ukMaddy Benson a infiintat romani.co.uk din nevoia de a comunica cu putinii romani din Anglia in anul 2000, din dorinta de a redescoperi radacinile romanilor de aici. Motto-ul nostru este ” Impreuna ne este mai usor ” si asta pentru ca atunci cand esti departe de casa doar strangand randurile poti sa reusesti sa creezi o imagine, sa expui un punct de vedere si sa ai o voce care se face auzita.

Incercand sa asternem pe o foaie care sunt cele mai importante realizari pe care le-am adus comunitatii am depanat amintiri care nu sunt altceva decat episoade triste si vesele din istoria diasporei romanesti din UK. Am ridicat problematica romanilor ilegali din vremurile de demult, am sponsorizat cazuri disperate ale unor romani de aici, am promovat talente si am luptat pentru un tratament drept aplicat romanilor in Marea Britanie.

In data de 20 februarie 2010 membrii, colaboratorii si toti cei care cunosc romani.co.uk vor putea participa la aniversarea de 10 ani a romani.co.uk. Evenimentul va avea loc la noul restaurant „Terasa romaneasca” – 54, Farringdon Street, EC4A 4BD, City of London, incepand cu ora 18.00.

Va asteptam pentru a afla ce v-a adus printre noi, de ce ati ramas si pentru a auzi povestea voastra de romani in UK.

Pentru discutii despre aceasta intalnire, schimb de pareri cu cei care vor veni , va rugam vizitati forumul romani.co.uk
Detalii despre aceasta intalnire puteti viziona si acest film pe YouTube AICI

Inno Brezeanu
webmaster@romani.co.uk
www.romani.co.uk

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.