Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Angajatii Metropolitan Life voluntariaza pe santierele Habitat for Humanity pentru a sustine proiecte comunitare in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

0

Metropolitan Life si-a reinnoit angajamentul fata de Habitat for Humanity International si sprijina mai multe proiecte pentru al doilea an consecutiv.

Bucuresti, 29 mai – Metropolitan Life si-a reinnoit parteneriatul regional cu Habitat for Humanity in Europa, Orientul Mijlociu si Africa si sustine proiecte de constructie si renovare in regiune in perioada Community Service Week (Saptamana in Folosul Comunitatii), incepand cu 15 mai.

MetropolitanLife_1

Prin parteneriatul finantat de Fundatia Metropolitan Life, angajatii companiei vor munci alaturi de familiile beneficiare din comunitatile in care Habitat for Humanity construieste si renoveaza locuinte in Bulgaria, Egipt, Anglia, Ungaria, Irlanda, Iordania, Liban, Polonia si Romania.

“Ideea de a organiza Community Service Week a pornit chiar de la colegii nostri din regiunea EMEA. Peste 750 de angajati din 21 de piete din regiunea EMEA s-au implicat anul trecut in actiuni de voluntariat pe santierele Habitat for Humanity si ne-au spus ca anul acesta vor sa faca mai mult,” a spus Michael Khalaf, Presedintele Metropolitan Life EMEA si Membru al Consiliului Fundatiei Metropolitan Life. “Community Service Week ofera o oportunitate fantastica de a oferi ceva inapoi comunitatilor in care ei lucreaza.”

In Romania, in cadrul Community Service Week, 40 de angajati Metropolitan Life vor munci pe santierul Habitat for Humanity din Cumpana, judetul Constanta, unde vor participa la construirea a opt locuinte pentru familii cu venituri mici. Voluntarii vor lucra la montarea izolatiei pe soclu, la cofrarea aleilor de acces, la turnarea scarilor interioare si la realizarea tencuielii preliminare.

“Ne bucuram sa continuam parteneriatul cu Metropolitan Life pentru al doilea an consectiv. Apreciem initiativa Community Service Week si suntem recunoscatori pentru sprijinul financiar oferit si pentru timpul pe care voluntarii Metropolitan Life il dedica pentru a ajuta opt familii in nevoie sa aiba o casa decenta,” a spus Roberto Patrascoiu, Director National Habitat for Humanity Romania.

”Saptamana in Folosul Comunitatii si parteneriatul cu Habitat for Humanity Romania se aliniaza valorilor Metropolitan Life si angajamentului pe care ni l-am asumat in comunitate. Astfel, putem aduce zambetul pe chipurile celor mai putin avantajati si putem contribui, impreuna cu voluntarii dedicati Metropolitan Life, la un viitor mai sigur si mai bun”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life Romania.

Fundatia Metropolitan Life are o lunga traditie in a sprijini initative in care voluntarii Metropolitan Life se pot implica in activitati care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si la cresterea oportunitatilor in comunitatile pe care le servesc.

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. De 21 de ani in Romania, Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Cu sprijinul a peste 32,000 de voluntari, internationali si din companiile romanesti, Habitat for Humanity Romania a ajutat peste 69,000 de oameni sa aiba o casa decenta sau sa isi imbunatateasca conditiile de locuit.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE : MET), una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife acopera operatiuni in aproape 50 de tari, ocupand pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, Metropolitan Life are peste 18 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Doua milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local. Pentru mai multe informatii, accesati www.metropolitanlife.ro.

Despre Fundatia MetLife

Fundatia MetLife a fost infiintata in anul 1976 pentru a continua traditia MetLife privind finantarea companiilor si implicarea comunitatii. Inca de la infiintare, pana la sfarsitul anului 2015, Fundatia MetLife a furnizat peste $700 de milioane in granturi si $70 de milioane in programe ale organizatiilor care adreseaza probleme care au un impact pozitiv in comunitatile lor. Fundatia se concentreaza pe promovarea incluziunii financiare, avand la dispozitie $200 de milioane in urmatorii cinci ani pentru a ajuta la construirea unui viitor sigur al oamenilor si al comunitatilor din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, accesati www.metlife.org.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.