Angajații Lidl au oportunitatea de a-și dezvolta cariera la nivel internațional

0

Lidl oferă angajaților săi un mediu de lucru dinamic, în care aceștia se pot dezvolta profesional inclusiv la nivel internațional. Între 2013 și 2015, 58 de angajați ai Lidl au primit oferte de lucru în alte țări în care compania activează, pe care le-au și onorat.

Dezvoltarea profesională și parcursul carierei angajaților sunt unele dintre prioritățile Lidl, în calitatea sa de angajator. Încurajând perfecționarea atât pe plan profesional, cât și personal, Lidl sprijină schimburile interdepartamentale, dar și pe cele internaționale. Echipa de Succes a Lidl beneficiază de oportunități în țările în care compania este prezentă, prin detașări pe perioade determinate sau definitive.

Lidl_Filiale_Weinfelden-005

Din 2013 și până în prezent, Lidl a facilitat detașarea a 58 de angajați, care au avut ocazia de a lucra în țări precum Germania (44), Statele Unite ale Americii (3), Franța (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), în care Lidl activează. Funcțiile ocupate de aceștia au fost atât de Specialiști, cât și de Manageri, angajații români detașați în străinătate ocupând poziții diverse, printre care și cea de Director Regional sau Director Executiv.

„Preocuparea pentru evoluția profesională a angajaților este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Într-o piață globală dinamică, angajații Lidl au ocazia de a acumula experiență la nivel internațional, un atu de neegalat pentru o carieră de succes. Fie că au fost detașați temporar sau definitiv, colegii noștri români ne-au făcut mândri în țări precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Franța,” a declarat Dl. Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.