Andrei Şerban. Călătoriile mele.Teatru și Opera

0

Andrei Şerban. Călătoriile mele.Teatru / album

Editura Institutului Cultural Român, 2008

Ediţie bilingvă (română-engleză)
Andrei Şerban (autor texte), Oana Radu (editor coordonator)

Albumul conţine o selecţie retrospectivă de fotografii artistice din spectacole de teatru ale regizorului Andrei Şerban, însoţite de textele acestuia.

“Aliind imaginile şi legendele, Andrei Şerban evocă motivaţiile reprezentaţiilor reţinute, le destăinuie opţiunile şi degajă sensul ascuns care iradiază constant printre personaje şi accesorii, printre cuvinte şi decoruri.” George Banu

Volumul este disponibil în luna aprilie cu o reducere de 30% pe www.e-icr.ro

 

Andrei Şerban. Călătoriile mele. Opera / album

Editura Institutului Cultural Român, 2008

Ediţie bilingvă (română-engleză)
Andrei Şerban (autor texte), Oana Radu (editor coordonator)

Albumul conţine o selecţie retrospectivă de fotografii artistice din spectacole de operă ale regizorului Andrei Şerban, însoţite de textele acestuia.

“Avantajul în teatru: pot să lărgesc, să încetinesc, să suspend sau să accelerez ritmul, în timp ce în operă regizorului îi sunt interzise astfel de libertăţi. Muzica e dată şi nu se poate schimba. Dar, paradoxal, descopăr uneori că pot să am mai multe libertăţi în operă; lucrând cu structuri fixate de compozitor, găsesc în rigoarea lor o libertate de improvizaţie.” Andrei Şerban

 

Volumul este disponibil în luna aprilie cu o reducere de 30% pe www.e-icr.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează