Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Andrei Rus invitat ca membru al juriului la Festivalul Internațional de Film Documentar din Budapesta

0

Institutul Cultural Român la Budapesta este partenerul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar din Budapesta, care va avea loc între 27 ianuarie și 2 februarie 2020, la Cinema City Arena.

Festivalului Internațional de Film Documentar din Budapesta prezintă cele mai bune filme documentare din toată lumea, invitând creatorii lor să participe la sesiuni Q&A. Festivalul acordă premii substanțiale pentru filmele încadrate în patru secțiuni tematice de filme documentare de lung metraj și patru categorii de scurtmetraje realizate de tineri cineaști.

Andrei Rus, co-directorul festivalului One World Romania este invitat în calitate de membru al juriului alături din personalități marcante din lumea artei internaționale și din Ungaria.

Programul detaliat al festivalului și detalii se găsesc pe site-ul oficial: https://bidf.hu/en/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.