Anamaria Marinca a primit premiul pentru cea mai buna actrita!

0

Vești bune din nou pentru cinematografia românească! Anamaria Marinca a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Cinessonne desfășurat în Franța în perioada 9 – 24 octombrie 2009.

anamaria-marincaActriţa Anamaria Marinca a fost desemnată câştigătoarea premiului de interpretare feminină, alături de Kerry Fox, pentru rolul din filmul „Storm”, de Hans Christian Schmid, la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Cinessonne (Franţa), informează allocine.fr. citat de mediafax.ro

„Anamaria Marinca a devenit cunoscută la nivel internaţional datorită unor roluri din filme precum „Sex Traffic”, de David Yates (2004), pentru care a primit premiul BAFTA, în 2005, şi, mai ales, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, de Cristian Mungiu (2007), recompensat cu premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2007.”

Mai multe informații pe mediafax.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează