Analiza tranzactionala pentru facilitarea grupurilor

0

Iti place sa lucrezi cu grupuri dar uneori te simti “stors de energie” la sfarsitul zilei?

Te-ai saturat de participantii „dificili” (agresivi, demonstrativi, cinici, pasivi) care tot apar in grupurile tale?

Esti pregatit sa lucrezi intens cu un participant poate nu intotdeauna facil … propria ta persoana?

In acest caz, te invitam la a zecea editie a cursului deschis “Analiza Tranzactionala pentru facilitarea grupurilor” care va avea loc in perioada 5-6 noiembrie 2020. Evenimentul este organizat de Steps4Change și Training Café.

Principiul nostru este ca nu exista de fapt participant dificil, ci doar facilitator care nu a gasit inca solutia potrivita la o anumita situatie dificila din sala. Aceasta situatie “provocatoare” in limbaj tehnic poate fi considerata un joc manipulativ.

Iar un facilitator experimentat ar trebui sa stie cum sa gestioneze astfel de jocuri manipulative din cel putin doua motive:
1. Ca sa mentina structura evenimentului si sa livreze ceea ce s-a angajat sa livreze
2. Ca sa aduca celorlalti participanti (din sala sau din online) beneficiile de invatare pentru care au venit la curs

Ce obtii din acest training:

-> iti identifici stilul tau personal de lucru ca facilitator si stilul de lucru al participantilor; adaptand prezentarea la nevoile lor
iti identifici starile eu-lui dominante (Parinte, Adult, Copil) si modul in care te influenteaza in relatia cu participantii
-> modalitati practice de a stabili si mentine relatii Adult – Adult cu participantii
-> constientizezi ce dai si ce primesti, ce ceri si ce refuzi participantilor
-> inveti despre jocurile psihologice si despre cum ramanem blocati in rolurile de Persecutor, Salvator, Victima
-> ai strategii practice de a evita jocurile psihologice si stabili relatii „eu sunt OK, tu esti OK” cu aprticipantoo
-> 2 modalitati sigure de relationare matura: contctatul psihologic si cadrarea

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este trainer acreditat, cu o experiență solidă atât în rolul de Training Manager, cât și de trainer independent. In mediul organizational, Raluca faciliteaza cursuri de dezvoltare manageriala si intalniri de Board. Totodata, organizeaza si cursuri deschise de dezvoltare personala, pe teme legate de misiunea personala si relatii armonioase.

Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza pagina Raluca Mohanu Coach.

Taxa de participare: 880 RON/persoană (toate taxele incluse) pentru programul de training și 200 RON/persoană pentru sală, 2 coffeebreaks/zi și materiale.

Reduceri:
• 176 RON reducere pentru membrii Training Café, absolvenții programului Train the Trainers organizat de Training Café & IRT și pentru clienții Steps4Change.
• 88 lei reducere pentru înscrierea și plata până la 5 octombrie 2020

Dacă dorești să îți trimitem agenda sau să îți răspundem la întrebări poți suna la 0726.38.77.37 sau scrie la diana.ghinda@training-cafe.ro

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.