Alternativă la monotonie prin voluntariat in Cultura, Health, Human Rights, Environment și NGO Development

0

Sari peste hotare cu AIESEC București!

Programul Global Citizen dezvoltat de AIESEC România îți propune o alternativă la monotonie prin voluntariat. Accesibil tuturor tinerilor de până la 31 de ani care vor să se implice în voluntariat în afara țării, programul este creat special pentru vacanța de vară, astfel participantul are libertatea de a-și alege cea mai convenabilă perioadă de timp pentru a pleca.

În fiecare vară, tinerii profită de acest program pentru a intra în rețeaua AIESEC din 113 țări din lume, având astfel acces la sute de oportunități de voluntariat. Programul urmărește dezvoltarea abilităților de lider, o creștere a responsabilității sociale și a gradului de înțelegere al altor culturi.

Global Citizen este împărțit în mai multe domenii: Cultural (înțelegere culturală și dezvoltarea comunităților, educație non formală, limbi străine și tabere de vară), Health (HIV/AIDS), Human Rights (axat pe drepturile copiilor și ale femeilor), Environment (probleme de mediu) și NGO Development (antreprenoriat și sustenabilitate). Cei interesați pot vizualiza lista cu țările participante la acest program accesând www.aiesecbucharest.ro/ser-2013-opportunities/ .

sari peste hotare

Perioada de voluntariat se încadrează între 6 și 8 săptămâni, iar taxa de participare este de 100 de euro, jumătate fiind achitată în momentul semnării contractului, iar cealaltă jumătate la găsirea unui proiect de voluntariat potrivit.

Te poţi înscrie pentru acest program de voluntariat pe site-ul AIESEC Bucureşti (www.aiesecbucharest.ro sau urmărește pagina de facebook Global Internships by AIESEC Romania: www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania) și pagina de Facebook AIESEC București: www.facebook.com/aiesec.bucharest.page

10001272_logotypy_aiesec

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează