Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete anunță gama Impera cu Windows

0

Allview anunță gama Impera cu Windows

Prin colaborarea cu Microsoft, Allview echilibrează portofoliul actual de produse cu cererea din piață și anunță primele device-uri mobile cu Windows.


Allview Impera S

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete, a anunțat astăzi gama Impera: două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1, disponibile pentru pre-order de astăzi: Impera i, Impera S și Impera i8.

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft România: „Partenerii noștri reprezintă motorul de creștere pentru Windows și ne bucurăm să anunțăm astăzi parteneriatul cu ALLVIEW pentru a aduce clienților noștri români mai multe opțiuni de device-uri mobile, la prețuri competitive. Cu Windows, abordarea noastră este de a oferi o perspectivă unică, foarte personală, pe smartphone și tabletă.”

Lucian Peticilă, General Manager, Allview: „Piața device-urilor mobile Windows este în continuă creștere. Prin intermediul gamei Impera oferim în continuare clienților noștri produse competitive ce confirmă succesul dezvoltării de device-uri menite să echilibreze portofoliul actual de produse cu cererea existentă în piață. Astfel, parteneriatul cu Microsoft ne susține în dezvoltarea de alternative adaptate dinamicii pieței.”

Impera I – Inovația la îndemâna ta

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și cu un design slim de 7.2 mm, Impera I este un smartphone dual-sim ce permite utilizatorilor să balanseze viața profesională cu viața personală cu ajutorul unui singur device. Ca dispozitiv Windows Phone 8.1, Impera I oferă o experiență de utilizare mai personală, ce apropie utilizatorii mai mult de persoanele și lucrurile care conteaza pentru ei. Utilizatorii pot imortaliza momente importante din viața lor cu ajutorul camerei principale de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real. Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.

Impera I este disponibil de astăzi pentru pre-order la prețul de 699 RON.

Impera S – noul tău partener de business

Impera S oferă o companie productivă în scop de serviciu și o experiență de utilizare extrem de personală. Rulând Windows Phone 8.1, Impera S se conectează cu ușurință la majoritatea mediilor enterprise. Mai mult, cu aplicațiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine în ajutorul utilizatorului mobil de astăzi pentru a fi productiv oriunde și oricând.

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, Impera S este un smartphone capabil de procesări puternice, multi-tasking eficient, grafică bogată, precum și capabilități media puternice, toate acestea optimizând durata de viață a bateriei. Memoria Flash de 8 GB și memoria RAM de 1 GB permit utilizatorilor să facă mai multe lucruri și mai rapid. Echipat cu un display IPS de 5” și o cameră principală de 8 MB, utilizatorii pot capta momentele importante, să le salveze în cloud pe OneDrive și să ofere acces rapid prietenilor la fotografii.

Impera S este disponibil pentru pre-order începând de astăzi la prețul de 749 RON.

Impera i8 – performanță intuitivă

Construită pe un procesor Intel Atom, Impera i8 este o tabletă Windows 8.1 excelentă pentru productivitate și pentru divertisment. Display-ul IPS luminos, cu unghiuri de vizualizare largi, aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii și imagini foarte clare. Windows 8.1 cu Bing oferă clienților o alternativă accesibilă, fără a sacrifica experiența Windows, compatibilitatea aplicațiilor și performanțele sistemului de operare.

Impera i8 este o tabletă puternică și compactă, cu un procesor Intel Atom Z3735E Quad Core pe o arhitectură de 64 biți, inclus pentru prima dată de Allview pe un device propriu. Impera i8 oferă oamenilor o productivitate superioară și opțiuni de divertisment bogate, datorită performanțelor procesorului Intel HD Graphics și memoriei RAM de 1 GB. Mai mult, memoria internă de 16 GB, cu posibilitate de a fi extinsă până la 48 GB, oferă un spațiu generos de stocare. În plus, tableta Impera i8 include o subscripție anuală Office 365 Personal, astfel încât utilizatorii pot beneficia de un spațiu de storcare in cloud de 1 TB în OneDrive.

Impera i8 este disponibilă pentru pre-order de astăzi la prețul de 849 RON.

Despre Allview Mobile România

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Serbia și Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră și performanță ridicată.

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.