Alina Cojocaru se numara printre cele 4 laureate ale premiului „Balerina deceniului”

0

La Moscova a fost organizata o prestigioasa gala internationala de balet „Stars of the 21st Century”. Cu aceasta ocazie, balerina Alina Cojocaru a fost a fost desemnata printre cele patru laureate ale premiului „Balerina deceniului”.

„În afara spectacolelor de balet puse în scenă cu ocazia acestei gale, patru balerine au împărţit premiul „Balerina deceniului”: românca Alina Cojocaru, Lucia Lacarra din Spania şi Svetlana Lunkina şi Diana Vishneva din Rusia. „Stars of the 21st Century International Ballet Gala” este un prestigios spectacol de balet organizat anual, la care participă în scopuri caritabile numeroase personalităţi din lumea baletului.”

Sursa: romanialibera.ro

PS: Multumim Oana Petria!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează