Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alătură-te comunității laureaților LSRS!

0

 Studenţii români din străinătate cu rezultate academice şi extra-curriculare deosebite sunt invitaţi să se înscrie în competiția „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 15 noiembrie 2012.

Înscrierile în concursul prin care sunt premiați și recunoscuți cei mai valoroşi studenţi români din întreaga lume în anul universitar 2011-2012 sunt în plină desfășurare. Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) îi încurajează pe tinerii care au studiat peste hotare în anul 2011-2012 să trimită CV-ul lor şi o scurtă autodescriere la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

LSRS pune la dispoziția tuturor celor care doresc să contribuie la recunoașterea tinerilor români cu rezultate deosebite un formular online de recomandare. Toți tinerii recomandați vor fi contactați de echipa LSRS pentru a-i invita să se înscriere.

Mai multe informaţii referitoare la concurs şi la regulamentul de participare pot fi găsite la: www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Un juriu de prestigiu. Ca și la edițiile anterioare, jurizarea candidaților se va desfășura în două etape. Preselecţia va fi realizată de către laureații galelor precedente, iar selecţia finală de un juriu prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Române) și alcătuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sănătăţii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Mureşan (Fundaţia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Națională a României), Dl. Radu Dudău (Universitatea București) şi Dl. George Ivaşcu (Teatrul Metropolis).

Un cadru de excepţie. Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate. Gala va avea loc la Palatul Parlamentului din București în data de 8 ianuarie şi va marca totodată aniversarea a patru ani de activitate a LSRS. Evenimentul va reuni, ca în fiecare an, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Cei care vor dori să participe la evenimentul de decernare a premiilor vor trebui își rezerve un loc completând formularul de înscriere disponibil aici.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.