Alarma motivaţională de la Motivonti!

0

De la Motivonti.ro

Ne-a venit ideea la o bere, vorbind despre oameni, despre cât de posomorâţi, trişti, abătuţi şi frustraţi sunt uneori unii dintre ei.

Îi spuneam lui Ariel că am fost în Timişoara la începutul lui martie şi că m-am îndrăgostit de oraş, care spre deosebire de Bucureşti, mi se pare un oraş de poveste. Oameni care zâmbesc, care nu se miră la un mulţumesc, care fac complimente, pentru care lucrurile simple reprezintă lucruri normale.

Ce este “Alarma motivaţională”?

Ceea ce îţi propunem noi este foarte simplu, normal şi frumos: tu ne lăşi numărul tău de telefon, iar noi îţi trimitem în fiecare dimineaţă, timp de 30 de zile (doar în timpul săptămânii, fără weekend), un mesaj fain, motivaţional, care să-ţi aducă cel puţin un zâmbet pe faţă!

Îi spunem “alarma motivatională” pentru că ea te va “trezi” în fiecare dimineaţă la realitate. Nu, sperăm să nu te trezească din somn. Vom trimite SMS-ul la ore decente. Ideea este să-ţi amintim în fiecare dimineaţă să zâmbeşti! Să nu grăbeşti spre job. Să nu stai încruntat! Să nu fi trist sau nervos! Să fii inspirat!

Sursa si mai multe informatii pe Alarma motivaţională – Haideţi să învăţăm să zâmbim! | Motivonti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează