Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

Ai un loc liber la masa de Cr─âciun? ­čî▓

0

Anul acesta, poveștile spuse în jurul mesei de Crăciun vor fi diferite.

Vor avea multe personaje nemai├«nt├ólnite, eroi cum ne place s─â-i numim, care ne-au ajutat s─â trecem peste un an extrem de greu. Printre ace╚Ötia se num─âr─â ╚Öi natura, de care am ├«nv─â╚Ťat s─â ne bucur─âm mai mult ╚Öi pe care am redescoperit-o ca pe un membru al familiei care abia a╚Ötepta s─â-i vedem adev─ârata valoare.

De aceea, ast─âzi ├«╚Ťi propunem s─â pornim ├«ntr-o nou─â misiune care sper─âm noi s─â devin─â tradi╚Ťie ├«n casa ta – sprijin─â natura la fel cum ai sprijini un membru al familiei. D─â o m├ón─â de ajutor ├«n demararea proiectelor de renaturare din Delta Dunarii.

Implic─â-te!

Despre autor

avatar

├Änfiin┼úat─â ├«n anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organiza┼úii interna┼úionale care deruleaz─â proiecte pentru conservarea naturii, ├«n peste 100 de ┼ú─âri. Misiunea WWF la nivel global este s─â opreasc─â degradarea mediului ├«nconjur─âtor ┼či s─â construiasc─â un viitor ├«n care oamenii tr─âiesc ├«n armonie cu natura. ├Än Rom├ónia, WWF lucreaz─â din anul 2006 pentru protejarea mediului s─âlbatic din Mun╚Ťii Carpa╚Ťi ╚Öi din lungul Dun─ârii: arii protejate, p─âduri, ur╚Öi bruni, Delta Dun─ârii, sturioni. La toate acestea se adaug─â stimularea tranzi╚Ťiei spre economia verde ╚Öi un program de educa╚Ťie de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.