Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Află cine sunt finaliștii Concursului pentru Excelență Academică în Străinătate!

0

Gala Studenților Români din Străinătate

Află cine sunt finaliștii Concursului pentru Excelență Academică în Străinătate! 

Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studenților Români din Străinătate îi va premia pe cei mai buni studenți români din țară și din străinătate în cadrul unui eveniment de excepție. Gala Studenților Români din Străinătate va avea loc în data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în București.

200 de tineri români s-au înscris în cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Român al Anului din Străinătate. Dintre aceștia, aproape 50 de finaliști au fost selectați pentru cele 8 categorii ale Competiţiei „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”pentru anul universitar 2012-2013. Aflați cine sunt acești tineri excepționali cu rezultate deosebite atât în plan academic, cât și extra-curricular accesând website-ul evenimentului: gala.lsrs.ro/gala-lsrs/gala-2014/finalisti/.

Selecţia finală a candidaților este realizată de către Comisia de evaluare prezidată, ca în fiecare an, de Dl. Prof. Univ. Dr. Acad. Ionel Haiduc, Preşedinte al Academiei Române. Membrii Comisiei de evaluare a acestei ediții sunt Dl. Florin Codre, Dl. Mircea Tudor, Dl. Dumitru Prunariu, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel și Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate. La început de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Totodată, la eveniment vor urca pe scenă tineri artiști români de renume internațional, alături de care invitații și membrii Ligii vor sărbători 5 ani de existență a LSRS.

Participare. Lista de înscriere la Gală este încă deschisă. Cei care doresc să participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studenților Români din Străinătate la Palatul Parlamentului sunt invitați să-şi rezerve un loc în sală completând formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit și se va realiza exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Banner 400x400pixeli

Sponsori:, Renault, Voicu&Filipescu, British Council

Parteneri logistici: Qual Media, Agenția Națională pentru Programe Comunitare, Dezvoltare Educațională și Formare Profesională, Hotel IBIS Gara de Nord

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, Radio Transilvania, Adevărul, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Ziare.com, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, Expres Național, OnlineStudent, România Pozitivă, Studentie.ro.           

Susținem și ne susțin: Fulbright, Campus France, Rotary, Rotaract, Rotaract Triumph, Inspire Business, Succes în România, Akcees, Student Sport, Organizația pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS), Benetone Band, Revista Artout, AIESEC, UEFISCDI.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.