Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aeronava Boeing 757F (G-DHKF) având inscripționat simbolul curcubeului si un imens ‘THANK YOU’ a aterizat la București, pe Aeroportul International ‘Henri Coandă’.

0

DHL Express mulțumește profesioniștilor din sistemul medical

  • Un imens ‘Mulțumesc’, alături de simbolul curcubeului sunt inscripționate pe avionul Boeing 757F

  • Aeronava a tranzitat deja mai multe țări din Europa, iar ieri a sosit și la București

București, 27 mai 2020: Aeronava Boeing 757F (G-DHKF) având inscripționat simbolul curcubeului și un imens ‘THANK YOU’ a aterizat ieri la București, pe Aeroportul International ‘Henri Coandă’.

La nivel regional, DHL Express Europe a decis să zboare pe întreg continentul, purtând acest mesaj simbolic la înălțime, în semn de mulțumire pentru cadrele medicale din linia intâi, în lupta cu COVID-19, care salveză vieți zi de zi.

Pe toată perioada pandemiei, DHL Express s-a implicat activ în transportul expres de echipamente medicale esențiale în întreaga lume, inclusiv în tările grav afectate.

“Connecting People. Improving Lives” este motto-ul care stă în centrul politicii de responsabilitate socială, dar și motivația angajaților companiei de a face bine zi de zi, de a se implica în acțiuni caritabile, de a sprijini comunitatea.

On the Internet: www.dhl.ro

https://www.linkedin.com/company/dhlexpressromania/

https://www.facebook.com/dhlexpressromania

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 380,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global sustainable trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, engineering, manufacturing & energy, auto-mobility and retail, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 63 billion euros in 2019. With sustainable business practices and a commitment to society and the environment, the Group makes a positive contribution to the world. Deutsche Post DHL Group aims to achieve zero-emissions logistics by 2050.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.