Adrian Solcan si Bianca Sarbu reprezinta Romania la Natiunile Unite

0

Delegatii tinerilor din Romania la Natiunile Unite au fost alesi
„Cei doi tineri, Adrian Solcan si Bianca Sarbu, au fost selectionati pentru a-i reprezenta pe tinerii din tara in Adunarea Generala a Natiunilor Unite.

Au fost alesi reprezentantii tinerilor din Romania in cadrul Adunarii Generale a Natiunilor Unite, mandatul 2009-2010. Adrian Solcan si Bianca Sarbu au fost declarati castigatori pe 25 august, in urma celor trei probe ale selectiei, anunta StiriONG.ro

Adrian Solcan este un tanar de 19 ani din Bistrita si este student la  Facultatea de Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes Bolyai. El si-a incheiat de curand mandatul de primar al Consiliului Local al Tinerilor din Bistrita.

Bianca Sarbu este din Bucuresti, are 24 de ani, a obtinut o diploma Master of Arts in domeniul Studiilor Internationale si Comparative in cadrul Institutului Federal Tehnic din Zurich, Elvetia, si, in prezent, este studenta a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA.”

Tema principala a mandatului 2009-2010 este “Youth Impact on Social Development: Education, Climate Change and Youth Participation”.

Mai multe informatii pe lumebuna.ro si pe stiriong.ro

(foto Florin Ghinda, august 2009)

reprezentare

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează