Adrian Solcan si Bianca Sarbu reprezinta Romania la Natiunile Unite

0

Delegatii tinerilor din Romania la Natiunile Unite au fost alesi
„Cei doi tineri, Adrian Solcan si Bianca Sarbu, au fost selectionati pentru a-i reprezenta pe tinerii din tara in Adunarea Generala a Natiunilor Unite.

Au fost alesi reprezentantii tinerilor din Romania in cadrul Adunarii Generale a Natiunilor Unite, mandatul 2009-2010. Adrian Solcan si Bianca Sarbu au fost declarati castigatori pe 25 august, in urma celor trei probe ale selectiei, anunta StiriONG.ro

Adrian Solcan este un tanar de 19 ani din Bistrita si este student la  Facultatea de Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes Bolyai. El si-a incheiat de curand mandatul de primar al Consiliului Local al Tinerilor din Bistrita.

Bianca Sarbu este din Bucuresti, are 24 de ani, a obtinut o diploma Master of Arts in domeniul Studiilor Internationale si Comparative in cadrul Institutului Federal Tehnic din Zurich, Elvetia, si, in prezent, este studenta a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA.”

Tema principala a mandatului 2009-2010 este “Youth Impact on Social Development: Education, Climate Change and Youth Participation”.

Mai multe informatii pe lumebuna.ro si pe stiriong.ro

(foto Florin Ghinda, august 2009)

reprezentare

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează