Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Adobe, in catalogul de produse software pentru organizatii neguvernamentale

0

Adobe, in catalogul de produse software pentru organizatii neguvernamentale al TechSoup Romania

Incepand de saptamana aceasta, organizatiile neguvernamentale inregistrate TechSoup Romania pot achizitiona produse Adobe la o valoare de aproximativ 10% din valoarea de retail a produsului.

Pentru a beneficia de produsele Adobe, organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in programul de donatii al TechSoup Romania si sa indeplineasca criteriile de eligibilitate al programului de donatii.

Orice organizatie se poate inregistra in programul de donatii TechSoup Romania, parcurgand doar cativa pasi simpli: sa acceseze formularul de inregistrare de pe www.techsoup.ro, sa completeze datele solicitate si sa transmita documentele de calificare (certificatul fiscal, certificat de inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor si statutul organizatiei).

Dupa inregistrare, organizatiile neguvernamentale eligibile din programul TechSoup Romania pot solicita produsele Adobe din catalogul online disponibil pe www.techsoup.ro. In catalogul TechSoup Romania vor intra cele mai noi produse Adobe din Creative Suite 6, atat pentru Windows cat si pentru Mac: Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, Adobe InDesign.

Produsele Adobe pot fi achizitionate de catre organizatiile nonprofit eligibile doar achitand o taxa de administrare modica a programului de donatii, de pana la 10% din valoarea de piata a produsului. Conditiile de eligibilitate pentru programul de donatii Adobe pot fi verificate pe pagina TechSoup: www.techsoup.ro

“Dorim sa cream schimbari pozitive prin donarea catre organizatii guvernamentale a unor unelte care sa le creasca acestora capacitatile digitale si creative” a spus Michelle Crozier Yates, Director CSR Adobe. “TechSoup Romania si intreaga retea globala TechSoup ne ofera oportunitatea de a intra in contact cu toate aceste organizatii la nivel mondial” a completat Michelle Crozier Yates.

Adobe devine astfel al treilea partener donator TechSoup Romania, alaturi de Microsoft si Cisco, si se alatura efortului TechSoup de a pune la dispozitia organizatiilor neguvernamentale din Romania tehnologia necesara pentru a le ajuta sa-si indeplineasca misiunea la potentialul maxim.

Despre TechSoup Romania

In Romania, TechSoup a investit deja, cu sprijinul partenerilor sai, peste 5 milioane de dolari in donatii catre organizatii neguvernamentale si a facilitat sute de ore de mentorship IT. Cu ajutorul partenerilor sai, TechSoup Romania creeaza permanent instrumente de lucru si ajutor pentru organizatiile neguvernamentale, cum ar campanii pentru 2% (www.map4good.org) sau competitii nationale pentru construirea unor solutii online pentru probleme sociale dificile:

ReStart Romania, Restart in Educatie (www.restartromania.rowww.restartedu.ro)

 

TechSoup Global este cea mai mare intreprindere sociala din domeniul tehnologic din lume. In cei de 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse de software si hardware catre 183.000 organizatii din peste 40 de tari din toata lumea.

Despre cum aceste donatii schimba viata si activitatea unei organizatii, puteti citi si pe pagina TechSoup:techsoupglobal.org/local-impact-map

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.