Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Active Citizens Fund: ONGurile sunt invitate să participe la atelierul tematic adresat apelului pentru drepturile omului și tratament egal

0

În data de 1 aprilie, începând cu ora 10.00, echipa Active Citizens Fund organizează Atelierul tematic de protejare a drepturilor omului și promovare a tratamentului egal, tematici specifice Apelului #5 – Sprijin strategic pentru drepturile omului și tratament egal, lansat în Runda 2 de finanțare Active Citizens Fund România.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.