Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aaylex Grup lansează proiectul „Arta este hrană pentru suflet”- prin care susține valorile culturale românești

0

Ca și primă inițiativă, compania sprijină campania Guvernului României pentru achiziția operei brâncușiene „Cumințenia pământului”.

București, 9 iunie 2016. Aaylex Grup, deținătoarea binecunoscutei mărci de produse din carne de pasăre Coco Rico, lansează astăzi proiectul „Arta este hrană pentru suflet”, de sprijinire a adevăratelor valori culturale românești, precum și a creatorilor din diferite domenii ale artelor.

Coco Roco - Arta este hrana pentru suflet

În cadrul acestui proiect, compania își propune să dezvolte un program de mecenat pentru artiștii români și să promoveze operele acestora, dar și ale iluștrilor lor predecesori, ca parte a unui demers esențial de reconstrucție simbolică a spiritului național.

Aaylex Grup inițiază proiectul sprijinind campania de subscripţie naţională pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuşi „Cuminţenia pământului”, printr-o donație de 10.000 de euro.

„Contribuția fiecăruia dintre noi contează ca putere a exemplului, în efortul de a recupera această lucrare importantă a marelui nostru sculptor, Brâncuși. Investiția în cultura românească, în «creatorii de bun-gust» este o prioritate pentru noi, produsele culturale fiind o hrană spirituală pentru suflet. Compania Aaylex sprijină cultura românească și încurajează inițiativele artistice, pentru că una dintre valorile noastre reprezentative este creativitatea. Susținem un stil de viață echilibrat, în care trebuie să împletim cu armonie grija pentru familie, pentru copii și pentru o nutriție sănătoasă, cu educația pentru aprecierea esteticului. Această inițiativă reprezintă un act de solidaritate, menit să ne unească în acest demers de reconstrucție, dar și un gest de normalitate, o expresie directă a valorilor ce caracterizează brandul Coco Rico, de susținere a gustului și a calității”, a declarat Bogdan Grama, director general Aaylex Grup.

Proiectul „Arta este hrană pentru suflet” va continua în perioada imediat următoare cu o suită de evenimente și acțiuni expoziționale.

Despre Grupul Aaylex și brandul Coco Rico

Aaylex este un grup de companii cu capital 100% românesc, ale cărui operațiuni se desfășoară în 27 ferme de creștere pui, din 6 județe ale țării: Buzău, Brăila, Călărași, Galați, Giurgiu și Prahova. Acestora li se adaugă: 2 stații de incubație, 2 ferme de reproducție păsări-adulți, 2 ferme de reproducție păsări- tineret și un abator propriu localizat în Buzău (unul dintre cele mai performante abatoare din Europa, ce procesează în prezent întregul efectiv de păsări provenit din fermele Aaylex) precum și compania de distribuție a produselor Coco Rico.

Companiile grupului dețin numeroase certificări internaționale privind managementul integrat al calității și siguranței produselor, precum: ISO 22000: 2005,  ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BRC grade AA, IFS High Level, UKAS și certificarea Halal.

Grupul Aaylex produce și comercializează brandul Coco Rico – produse din carne de pui fără hormoni de creștere*, fără aditivi alimentari și fără făinuri animale.

Alege responsabil pentru sănătatea familiei tale și adaugă calitate vieții!

*Legea interzice folosirea hormonilor de creștere la păsări.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.