A șasea cea mai atractiva tara europeana pentru investitii in urmatorii 3 ani!

0

Iti vine sa crezi? 🙂 

România ocupă locul al șaselea într-un top al celor atractive țări europeane pentru investiții în următorii 3 ani! Clasamentul a fost întocmit de compania de consultanță și audit Ernst & Young pe baza votului a 840 de lideri de business chestionați. 

Romania este mai atractivă decât Cehia, Turcia, Elvetia, Olanda, Italia, Spania sau Suedia. Sursa: aici.

—-

Primele cinci poziţii din clasamentul  European Attractiveness Survey 2012 sunt ocupate, în ordine, de Germania, Polonia, Marea Britanie, Rusia şi Franţa, anunță MEDIAFAX.

Studiul are la bază o metodologie care cuprinde două analiza numărului de proiecte de investiţii străine realizate în 2011, pe de o parte, şi o analiză soft, a percepţiei privind atractivitatea ţărilor europene pentru investiţii străine, pe de altă parte.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează