A rămas mai puțin de o săptămână pentru a te înscrie în concursul de fotografie ”Fețe ale implicării”

0

Concursul de fotografie ”Fețe ale implicării” organizat în cadrul proiectului „Acționăm responsabil! – Rețeaua socială RSC” continuă: căutăm și premiem cele mai bune fotografii surprinse în timpul implementării proiectelor de responsabilitate socială.

Invităm toți membrii Rețelei Sociale RSC și beneficiarii proiectului să se înscrie în concursul de fotografie ”Fețe ale implicării” și vor participa garantat la expoziția foto organizată în cadrul Galei ”Acționăm responsabil! – De la curajul începutului la obligatiile succesului” (București, 5 decembrie 2013).

Toate fotografiile înscrise în concurs în PERIOADA 17 OCTOMBRIE 2013 – 17 NOIEMBRIE 2013, care îndeplinesc condițiile de selecție vor fi supuse jurizării de către cei aproximativ 300 de participanți.

Organizațiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentând pachete de publicații și cărți de specialitate din domeniul responsabilității sociale. Vor fi acordate 6 premii – câte unul pentru fiecare categorie.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS se face prin trimiterea fotografiilor în format .jpg la adresa de e-mail secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul Înscriere în concursul Fețe ale implicării. Fotografiile trebuie să aibă dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli și 150 dpi și să fie însoțite de următoarele informații:

1. Numele organizației

2. Numele proiectului

3. Categoria în care se încadrează proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului 

4. Activitatea reprezentată de fotografie

5. Locul de implementare a activității

Dintre categoriile eligibile pentru a înscrie fotografii în concurs fac parte: companiile, patronatele, sindicatele, asociațiile de IMM-uri, camerele de comerț și ONG-urile (asociații și fundații).

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului vă rugăm sa dati click aici.

 

cover_photo_concurs

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează