A rămas mai puțin de o săptămână pentru a te înscrie în concursul de fotografie ”Fețe ale implicării”

0

Concursul de fotografie ”Fețe ale implicării” organizat în cadrul proiectului „Acționăm responsabil! – Rețeaua socială RSC” continuă: căutăm și premiem cele mai bune fotografii surprinse în timpul implementării proiectelor de responsabilitate socială.

Invităm toți membrii Rețelei Sociale RSC și beneficiarii proiectului să se înscrie în concursul de fotografie ”Fețe ale implicării” și vor participa garantat la expoziția foto organizată în cadrul Galei ”Acționăm responsabil! – De la curajul începutului la obligatiile succesului” (București, 5 decembrie 2013).

Toate fotografiile înscrise în concurs în PERIOADA 17 OCTOMBRIE 2013 – 17 NOIEMBRIE 2013, care îndeplinesc condițiile de selecție vor fi supuse jurizării de către cei aproximativ 300 de participanți.

Organizațiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentând pachete de publicații și cărți de specialitate din domeniul responsabilității sociale. Vor fi acordate 6 premii – câte unul pentru fiecare categorie.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS se face prin trimiterea fotografiilor în format .jpg la adresa de e-mail secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul Înscriere în concursul Fețe ale implicării. Fotografiile trebuie să aibă dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli și 150 dpi și să fie însoțite de următoarele informații:

1. Numele organizației

2. Numele proiectului

3. Categoria în care se încadrează proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului 

4. Activitatea reprezentată de fotografie

5. Locul de implementare a activității

Dintre categoriile eligibile pentru a înscrie fotografii în concurs fac parte: companiile, patronatele, sindicatele, asociațiile de IMM-uri, camerele de comerț și ONG-urile (asociații și fundații).

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului vă rugăm sa dati click aici.

 

cover_photo_concurs

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează