A început TIFF 2014 la Cluj!

0

TIFF 13 a început vineri seară la Cluj-Napoca, sub semnul ploii, dar cu sălile pline. Din cauza vremii nefavorabile, gala de deschidere n-a avut loc în Piața Unirii Open Air, ci la Casa de Cultură a Studenților și Cinema Florin Piersic, anunță organizatorii pe site-ul oficial, www.tiff.ro

Programul a fost identic în cele două săli, prezentatorul galei fiind Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania. „Suntem la ediția a 13-a și toată lumea are boala superstițiilor. Eu nu sunt deloc superstițios și cred că festivalul va merge foarte bine. Un prim semn bun este că s-au vândut mai multe bilete la deschidere decât în anii trecuți”, a spus Tudor Giurgiu pe scenă.

publicul_tiff_credits_-_nicu_cherciu_0

De altfel, unul dintre materialele video prezentate la gală, alături de making of-ul ediției 2013, un preview al celei de anul acesta, clipuri cu evenimentele speciale sau programul Weekend la Castel, a fost unul dedicat superstițiilor, TIFF 13 cu noroc, care poate fi vizionat aici.

Regizorul Nicolas Philibert, directorul de imagine al producției „Lebanon”, Giora Bejach, directorul Festivalului Internațional de Film de la Chicago, Michael Kutza, actrița Cristina Flutur, câștigătoare la Cannes pentru rolul din filmul „După dealuri”, au fost doar câțiva dintre invitații prezenți în sală în prima seară de festival, potrivit transilvaniareporter.ro

 

Spot oficial TIFF 2014

 

 tiff

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează