A fost selecţionat în competiţia Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel”

0

 DOCUMENTARUL MARIA – PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN COMPETIȚIA FESTIVALULUI „VISIONS DU REEL”

Claudiu MitcuMaria, cel mai recent documentar semnat de Claudiu Mitcu, a fost selecţionat în competiţia internațională a Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel, ce va avea loc în perioada 19-26 aprilie la Nyon, în Elveția.

Festivalul Internațional de Film Documentar „Visions du Reel”, unul dintre cele mai respectate și mai importante evenimente de gen din Europa, a ajuns în acest an la cea de-a 44-a ediție. Cu un scop extrem de bine definit „de a arăta lumea așa cum este”, festivalul evită producțiile mainstream, concentrându-se pe veritabilii autori de film documentar, adică pe cei ce pun accentul pe artă și nu pe senzaționalism, oferind deopotrivă o diversitate de viziuni și aspirații comune.

Maria_1

O poveste extrem de emoționantă despre ultimele ore din viața unei bătrâne căreia rudele și prietenii îi pregătesc cea din urmă călătorie, Maria este cel de-al 5-lea documentar al lui Claudiu Mitcu. Din filmografia acestuia mai fac parte filmele Nisipuri (2007), Australia (2009), Circul vesel (2011) și Noi doi (2012), selecționate și premiate în peste 20 de festivaluri internaționale.

Maria este o producție independentă Wearebasca. Montajul e semnat de Ioachim Stroe iar muzica de Luiza Zan.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează