Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A fost selecţionat în competiţia Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel”

0

 DOCUMENTARUL MARIA – PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN COMPETIȚIA FESTIVALULUI „VISIONS DU REEL”

Claudiu MitcuMaria, cel mai recent documentar semnat de Claudiu Mitcu, a fost selecţionat în competiţia internațională a Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel, ce va avea loc în perioada 19-26 aprilie la Nyon, în Elveția.

Festivalul Internațional de Film Documentar „Visions du Reel”, unul dintre cele mai respectate și mai importante evenimente de gen din Europa, a ajuns în acest an la cea de-a 44-a ediție. Cu un scop extrem de bine definit „de a arăta lumea așa cum este”, festivalul evită producțiile mainstream, concentrându-se pe veritabilii autori de film documentar, adică pe cei ce pun accentul pe artă și nu pe senzaționalism, oferind deopotrivă o diversitate de viziuni și aspirații comune.

Maria_1

O poveste extrem de emoționantă despre ultimele ore din viața unei bătrâne căreia rudele și prietenii îi pregătesc cea din urmă călătorie, Maria este cel de-al 5-lea documentar al lui Claudiu Mitcu. Din filmografia acestuia mai fac parte filmele Nisipuri (2007), Australia (2009), Circul vesel (2011) și Noi doi (2012), selecționate și premiate în peste 20 de festivaluri internaționale.

Maria este o producție independentă Wearebasca. Montajul e semnat de Ioachim Stroe iar muzica de Luiza Zan.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.