A fost selecţionat în competiţia de scurtmetraj a celei de-a 53-a ediție a Festivalului de Film de la Cracovia

0

DOCUMENTARUL MARIA:

SELECȚIONAT ÎN COMPETIȚIA DE SCURTMETRAJ

A FESTIVALULUI DE FILM DE LA CRACOVIA

 

Maria_2Maria, cel mai recent documentar semnat de Claudiu Mitcu, a fost selecţionat în competiţia de scurtmetraj a celei de-a 53-a ediție a Festivalului de Film de la Cracovia, ce va avea loc in perioada 26 mai – 2 iunie 2013.

O poveste extrem de emoționantă despre ultimele ore din viața unei bătrâne căreia rudele și prietenii îi pregătesc cea din urmă călătorie, Maria este cel de-al 5-lea documentar al lui Claudiu Mitcu și concurează, în aceste zile, în competiția internațională a Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel”, ce are loc la Nyon, în Elveția.

Maria este o producție independentă Wearebasca. Montajul e semnat de Ioachim Stroe iar muzica de Luiza Zan.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează